venuszuranuszegyuttallas asztrologia letay adrienn

 

A mai napon pontosan kapcsolódik a Vénusz az Uránuszhoz, aminek egyre erősödő hatását már három napja érezhetjük.

A Vénusz a szépség és harmónia bolygója, jelzi, hogy mi a fontos a számunkra, mi az érték, mitől érezzük magunkat boldognak, nyugodtnak, hogyan lehetünk egyensúlyban. Az Uránusz ezzel szemben a gyors energetika, a változás, a hirtelen fordulatok, a bevillanások, a felismerések, a meglepetések.

Ők ketten összekapcsolódva a fizikai szinten erős nyugtalanságot, idegességet, hullámzásszerű diszharmóniát, ugyanakkor magasabb szinteken megértést, felébredést, felszabadulást hozhatnak.

Dinamikus változások indulhatnak be a párkapcsolatok, az emberi kapcsolatok szintjén, a saját nőiességünk megélésében, a férfiak részéről a nők iránti érzésekben és megtapasztalhatjuk a felszabadult, egymást segítő kapcsolatokat. Az időszak megerősítheti a szabadságvágyat, egy újfajta szabadság iránti vágyat, amelyben jól érezzük magunkat, amely ér valamit, ami minőségi, amelyben a legmagasabb rezgésen élhetjük meg a bölcs, teremtő, befogadó női mivoltunkat. Ha nem megy együtt, hozhat hirtelen szakításokat is.

A Vénuszhoz tartoznak továbbá a pénzügyek, a banki befektetések, a saját jólétünk, a biztonságunk, ezeken a területeken is érhetnek mostanában meglepetések, jöhetnek változások, az eddigitől eltérő, semmihez sem hasonlítható, újszerű megoldások.

A Vénusz-Uránusz együttállás dinamikus, gyors és meghökkentő, a Bika jegyben járva megmutatja, hogy mi az, amihez már nem kell ragaszkodnunk, amit már nem kell tovább tartanunk, amin túlléphetünk, amit elengedhetünk – hogy egyszerűen jól érezzük magunkat.

 

https://www.facebook.com/letayadriennkarmaasztrologus

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült