eklipszek letay adrienn karma asztrologi

 

Látván a körülöttem és a családomban zajló történéseket, fontosnak tartom, hogy még egyszer írjak a Fogyatkozásokról, más néven az Eklipszekről.

Napfogyatkozáskor a Nap, Holdfogyatkozáskor a Hold egy része kerül takarásba. Minden évben átélhetünk egy ilyet-egy olyat tavasszal, majd még egyet-egyet ősszel. A jelenség tehát mindig párban jár, de egyértelműen több, mint puszta csillagászati esemény.

Az Eklipszek mindig egy meghatározott tengelyen keletkeznek és adott témában óriásit lendítenek mindannyiunkon, ha készen állunk, ha nem.

2021 év végétől leckéket kaptunk a pénzügyeket, a ragaszkodást/ elengedést és a bizalmat, az életbe vetett hitet illetően, ami sokakat kemény tranzakciókba és kétségbeesésbe sodort. Ez volt a Bika-Skorpió tengely.

Idén áprilistól egy Kos Napfogyatkozással a fókusz a Kos-Mérleg tengelyre tolódott, ezért innentől a bátorsággal, az önérvényesítéssel és az önállóan boldogulással kapcsolatban szembesülhetünk sok mindennel, egészen 2025 elejéig.

Tehát törekedni kell a magabiztos egyéni boldogulásra, a feladatokba való beleállásra, a tervek megvalósítására, az elindulásra, de a túlzott harc, a versengés és erőszakosság mérséklésére, ugyanakkor a saját igényeink megfogalmazására, az álmaink megvalósítására és a saját határaink meghúzására. Fontos, hogy tudatosan törekedjünk a lendületre, az erőre és a bátorságra, mert ha mi nem változunk, akkor a környezet fog minket változtatni és kívülről fogjuk megkapni a tüzet és az agressziót.

Nem riogatás-, sokkal inkább megnyugtatás- és magyarázatképpen írom ezt, hogy ha az elmúlt időszakban esetleg komoly erőkkel, dühvel, ellenállással, netán balesettel, sérüléssel vagy allergiával, gyulladásokkal, illetőleg fogproblémákkal küzdöttetek, akkor lássátok, hogy ezeket meg lehet szüntetni, ha felemeljük magasabb szintekre. Ezért a megoldás az, ha figyelünk, megértjük a helyzeteket, levonjuk a tanulságokat és próbálunk picit változtatni a hozzáállásunkon.

 

https://www.facebook.com/letayadriennkarmaasztrologus

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült