pluto jegyvaltas 2023 karma asztrologia letay adrienn

 

Lassan eljön a történelmi pillanat, hogy a Plútó elhagyja a Bak jegyet, ahol 2008 óta haladt és átlép a Vízöntőbe, egy teljesen más energetikájú jegybe, ahol egészen 2043-ig fog ténykedni. A Plútó jegyváltása nagyon intenzív esemény, ami drasztikus változásokat fog hozni kívül-belül egyaránt.

 

Bővebben írtam már róla február elején:

http://letayadrienn.hu/hu/irasaim/2023-marcius-23-a-pluto-a-vizontobe-lep-az-idei-ev-egyik-legfontosabb-esemenye

 

Ha a Plútó jegyet vált, akkor az új jegy témaköreiben mély változásokat hoz. Amint belép, egyből nekilát, hogy a felszínre hozzon mindent, amit mélyre ástunk, elnyomtunk, elfojtottunk és, ami még fontosabb, segít ezektől megszabadulni, ezeket abbahagyni, elengedni, hogy ne hurcoljunk magunkkal tovább semmit olyat, ami nem méltó, nem tisztességes, visszatart vagy megbetegít.

A Vízöntő jelzi a közösségi összefogást, a toleranciát, egymás és a másság elfogadását, a saját magunk sajátosságainak a felvállalását, az eredetiséget, a merészséget, a szokatlant, továbbá a függetlenséget, a szabadságot, külfölddel, külföldiekkel, utazással, repüléssel kapcsolatos dolgokat, ugyanakkor a Föld, az élővilág védelmét, az emberiség előre vitelét, humanitárius kezdeményezéseket, népcsoportok, közösségek támogatását, azonkívül a technológiai vívmányokat, az elektronikát, az űrkutatást, találmányokat, újításokat, a digitális fejlesztéseket, a virtuális pénzvilágot, az internetet, a közösségi médiát, de emellett a fentről jövő információkat, a kollektív tudást és magát az asztrológiát is.

Kollektív és egyéni szinten is mást és mást fog jelenteni ez az időszak. Nyilván a változások nem máról holnapra fognak lezajlani, de egy bolygó hatása mindig akkor a legerősebb, amikor először lép át egy új jegybe. Csak figyeljünk, hogy mit üzen az Univerzum. Ha bármi megy, akkor annak mennie is kell, hogy helyet adjon az újnak.

 

https://www.facebook.com/letayadriennkarmaasztrologus

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült