kosnapfogyatkozas2023 karma asztrologia letay adrienn

 

Április 20-án, csütörtökön az idei év egyik legintenzívebb eseménye várható, mégpedig az év első fogyatkozása, egy Napfogyatkozás a Kos jegyben.

A nap- és a holdfogyatkozások mindig rendkívül erős hatásúak, nagy felismeréseket és változásokat hoznak. Ilyenkor égi segítséget kapunk, egy óriási energia löketet, hogy hirtelen egy nagy-nagy lépést tegyünk előre az utunkon.

A Napfogyatkozás mindig egy Újhold, azaz a Nap és a Hold pontosan együtt áll, ennélfogva lezárást, elengedést, új kezdeteket és tovább lépést jelöl.

Ráadásul a mostani Napfogyatkozás még az átlagosnál is drasztikusabb lesz, mert a Plútó a legkeményebb fényszöggel kapcsolódik hozzá, azaz az állás nemcsak hogy átalakulásokat, hanem mély, gyökeres és végleges átalakulásokat fog hozni. Megújulást.

Valószínűleg hihetetlen változások lesznek az életünkben, akár szakmailag, akár a párkapcsolatban, a családban vagy a szokásainkban, az egész életünkben. Lehet, hogy régóta várt fordulatok jönnek, eddig a semmi, most meg a minden, nagy boldogság, de lehetséges, hogy bizonytalan, fájó vagy félelmetes dolgok jönnek majd fel, olyanok, amikkel nem szívesen nézünk szembe. Jöhet költözés, válás, betegség vagy akár haláleset is, de ezek nem történnek csak úgy, mindennek oka van. Ne aggódjunk, csak figyeljük az eseményeket és a felismeréseket. Sorsfordító időszak ez, ami már a napokban elkezdődött.

A Kos energetika rá fog ébreszteni a saját erőnkre, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint azt hinnénk.

Egyénileg azt az életterületet fogja aktivizálni, amelyik házban a születési képletben a Napfogyatkozás létrejön – a Kos legvége, 29 fok 50 perc.

 

https://www.facebook.com/letayadriennkarmaasztrologus

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült