holdfogyatkozas2023majus

 

Holnap este érkezik az idei év második fogyatkozása, egy Holdfogyatkozás a Skorpió jegyben.

A nap- és holdfogyatkozások párban járnak, jön egy-egy eklipsz tavasszal, majd egy-egy újabb ősszel, hogy aztán ezek minden alkalommal alaposan kibillentsenek minket a komfortzónánkból. A fogyatkozásokkal mindig egy nagyon intenzív időszak veszi kezdetét, tele mindenféle eseményekkel, tapasztalásokkal és felismerésekkel, kinek-kinek abban a témában, amiben fejlődnie kell.

A holnapi holdfogyatkozás az április 20-i Napfogyatkozáshoz kapcsolódik és tulajdonképpen egy telihold, ami megint egy nagyot lendít majd rajtunk. Csodás lehetőség, hogy elengedjünk egy csomó mindent - változtassunk, haladjunk és jobban legyünk.

A Skorpió energiák mély megértéseket, gyökeres változásokat, egy tulajdonképpeni újjászületést hoznak majd, mindenkinek abban a témában, amivel egyénileg 2021 novembere óta bajlódik.

Jöhetnek rég várt események, csodás fordulatok, de ne csodálkozzunk és legfőképpen ne aggódjunk, ha hirtelen változik az anyagi helyzetünk, ha búcsút kell mondanunk embereknek, helyszíneknek, tárgyaknak, hiszen minden csak egy tapasztalat, minden egy tanítás.

Mivel a mostani Holdfogyatkozás a Chironhoz is kapcsolódik, lehetséges, hogy egészen megrázó, mellbevágó érzések is feljönnek majd. Régről jövő, az a bizonyos „már megint ugyanaz” az érzés.

A Skorpió erők viszont velünk lesznek, aktiválják a változást, kiirtják mindazt, ami elavult, ami visszatart vagy megbetegít minket, hogy aztán a segítségükkel újra levegőt kapjunk, azaz visszanyerjük ez erőnket és a kontrollt az életünk felett.

 

https://www.facebook.com/letayadriennkarmaasztrologus

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült